Suomeksi På svenska In English

Mer information om cookies

ANVÄNDNINGSVILLKOR OCH INTEGRITETSKYDD FÖR WEBBPLATSEN

Kivilähde – Kaavin Kivi Oy svarar för ditt integritetsskydd när du använder våra tjänster. Därför har vi slagit fast en policy för hur dina personuppgifter behandlas och skyddas. Denna integritetsskyddspolicy gäller endast Kivilähde – Kaavin Kivi Oy:s webbtjänstanvändare och -kunder.

Lagring av personuppgifter

Kivilähde – Kaavin Kivi Oy ansvarar för översända personuppgifter. Personuppgifter som samlats in från dig lagras inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), men dina personuppgifter kan också överföras och behandlas i ett land utanför EES-området. Alla överföringar av personuppgifter genomförs enligt tillämpliga lagar.

Vi vidtar tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter t.ex. från försvinnande, manipulation och obehörig användning. Våra dataskyddsåtgärder anpassas kontinuerligt enligt den aktuella tekniska utvecklingen.

Uppgifter som samlas in

Vi samlar in personuppgifter som överförts till oss (bl.a. kontaktinformation, födelsetid och betalningsinformation) t.ex. när du gör beställningar, tar kontakt med vår kundtjänst eller deltar i tävlingar. Vi kan dessutom söka vissa personuppgifter i externa källor, t.ex. kredituppgifter och adressuppdateringar.

Syftet med insamlingen av personuppgifter

Vi kan använda dina personuppgifter till följande ändamål:

 • För att behandla dina beställningar i våra tjänster
 • För att kunna ta kontakt med dej om det uppstår problem med leveransen av den produkt du beställt
 • För att kunna besvara dina frågor och informera dej om nya tjänster eller om ändringar i tjänsterna
 • För att skicka dig förmåner i marknadsföringssyfte, t.ex. nyhetsbrev och kataloger
 • För att meddela om vinster i tävlingar som vi har ordnat
 • För att kunna göra kreditkontroller av ditt konto
 • För att kunna analysera dina uppgifter i marknadsförings- och informationssyfte
 • För att sända enkäter till dig för att du ska ha möjlighet att påverka vårt utbud och våra tjänster
 • För att testa och utveckla de system där våra tjänster tillhandahålls
 • För att förhindra missbruk och obehörig användning av våra tjänster
 • Uppgifter om avlidna i beställningsavtalet använder vi i meddelanden till församlingen om tillstånd för gravsten samt om monteringar

Dina uppgifter lagras så länge det är nödvändigt för att ovan nämnda syften ska uppfyllas eller så länge som anges i lag. Därefter utplånas dina personuppgifter.

Vi förmedlar, säljer eller byter aldrig dina uppgifter i marknadsföringssyfte till en tredje utomstående part. Till en tredje part förmedlas uppgifter endast för att leverera ovan nämnda tjänster, t.ex. transportföretag i samband med varuleverans, mediebolag för distribution av nyhetsbrev och kreditupplysnings- eller indrivningsföretag för kreditkontroll, säkerställande av identitet och indrivning av skuld.

Kundens rättigheter i fråga om personuppgifter

Du har när som helst rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har om dej (avgiftsfritt en gång per år). Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att uppgifterna korrigeras eller utplånas. Vi kan inte utplåna dina uppgifter när vi har en laglig skyldighet att lagra dem, t.ex. enligt bokföringsbestämmelserna eller när det finns någon annan rättslig grund för lagringen, t.ex. utestående skuld. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke till att dina uppgifter används i marknadsföringssyfte. Du kan ta kontakt med oss antingen per post på adressen Kaavin Kivi Oy, Kirjekuorentie 6, 73600 KAAVI  eller per e-post på adressen myynti (at) kaavinkivi.fi.

Kakor (Cookies)

En kaka är en liten textfil som sparas på din dator eller mobila enhet där den hämtas vid dina följande besök. Kivilähde – Kaavin Kivis webbplats använder kakor för att ditt besök på vår webbplats ska vara så enkelt som möjligt. Vi samlar inte in personuppgifter med kakorna och lämnar ut inte ut uppgifter till tredje part.

Det finns två slags kakor, beständiga och tillfälliga (sessionskakor). Beständiga kakor lagras som filer på din dator eller mobila enhet, dock aldrig under en längre tid än 12 månader. Sessionskakor lagras tillfälligt och försvinner när du stänger webbläsaren. Med beständiga kakor lagrar vi uppgifter om din ingångssida och dina inloggningsuppgifter, om du väljer ”Kom ihåg mig” när du loggar in. Vi använder sessionskakor när du använder en filterfunktion och kontrollerar om du är inloggad i Extranet.

Du kan med hjälp av din webbläsare enkelt utplåna kakorna på din dator eller mobila enhet. Du hittar anvisningar för användning och utplåning av kakor under punkten ”Hjälp” i din webbläsare. Du kan koppla bort kakorna eller välja att alltid bli informerad om när en ny kaka har sänts till din dator eller mobila enhet. OBS! Om du kopplar bort kakorna, kommer du inte åt att använda alla egenskaper på vår webbplats.

Tredjepartskakor

Vi använder tredjepartskakor med verktyg som analyserar de insamlade uppgifterna, t.ex. Google Analytics och Coremetrics. De kakor som används är både beständiga och tillfälliga (sessionskakor). Beständiga kakor lagras som filer på din dator eller mobila enhet, dock aldrig längre än 24 månader.

Länkar

På webbplatsen Kivilähde – Kaavin Kivi Oy kan finnas länkar till sådana webbplatser som vi inte svarar för. Vi kan inte svara för dataskyddet eller innehållet på dessa webbplatser, men vi tillhandahåller ändå dessa länkar för att våra kunder lättare ska kunna få mer information om olika teman.

Registerförare: Kaavin Kivi Oy, Kirjekuorentie 6, 73600 Kaavi

foretag:

×
×